Tillverkare: |
Bartscher
|
Tillverkarens nummer: | 100925 |
EAN: | 4015613720357 |
Tekniska specifikationer:
- Design: Rund, perforerad bas, non-stick beläggning (Xynflon), förstärkt kant
- Pizza diameter: 290 mm
- Material: stål, belagd
- Diskmaskin säker: ja
- Egenskaper: Tål maskindisk upp till 70 ° C
Bartscher pizzabakplåt 290-R, 100925, 4015613720357 Den perforerade botten på pizzabakplåten... mer
Bartscher pizzabakplåt 290-R, 100925, 4015613720357
Den perforerade botten på pizzabakplåten säkerställer god luftcirkulation - det gör en krispig, välgräddad pizzabotten särskilt framgångsrik. Tack vare non-stick-beläggningen kan även tunn och ömtålig deg enkelt tas bort från brickan.
Den perforerade botten på pizzabakplåten säkerställer god luftcirkulation - det gör en krispig, välgräddad pizzabotten särskilt framgångsrik. Tack vare non-stick-beläggningen kan även tunn och ömtålig deg enkelt tas bort från brickan.
BA1-5052
Du får din personliga 150 Kr kupong tillsammans med din orderbekräftelse
Handla för över 2000 Kr och få ett presentkort på 150 Kr för nästa beställning
150 Kr
Betala säkert
Bartscher pizzabakplåt 290-R, 100925
Lägg till denna artikel och njut av snabb frakt
Populär produkt! Över 13 personer har redan den i sin kundvagn
Bästsäljare i butiken!
Beprövad produkt
De främsta internationella varumärkena litar redan på oss!
Tillverkare: |
Bartscher
|
Tillverkarens nummer: | 100925 |
EAN: | 4015613720357 |
Tekniska specifikationer:
- Design: Rund, perforerad bas, non-stick beläggning (Xynflon), förstärkt kant
- Pizza diameter: 290 mm
- Material: stål, belagd
- Diskmaskin säker: ja
- Egenskaper: Tål maskindisk upp till 70 ° C
Bartscher pizzabakplåt 290-R, 100925, 4015613720357 Den perforerade botten på pizzabakplåten... mer
Bartscher pizzabakplåt 290-R, 100925, 4015613720357
Den perforerade botten på pizzabakplåten säkerställer god luftcirkulation - det gör en krispig, välgräddad pizzabotten särskilt framgångsrik. Tack vare non-stick-beläggningen kan även tunn och ömtålig deg enkelt tas bort från brickan.
Den perforerade botten på pizzabakplåten säkerställer god luftcirkulation - det gör en krispig, välgräddad pizzabotten särskilt framgångsrik. Tack vare non-stick-beläggningen kan även tunn och ömtålig deg enkelt tas bort från brickan.
Frågor om artikeln
Din fråga:
Personlig information:
Fortsätt handla
100925